Improakuten

                  Bild 15

Underhållning

Improakutens  specialitet är att ta fram smarta föreställningsformer på aktuella teman och sedan skapa en unik föreställning varje tillfälle, i samspel med publiken. Improakuten skräddarsyr även föreställningar efter era önskemål. Har ni en publikgrupp som ni aldrig når, eller vill ni göra en föreställning om något aktuellt på er ort, hör av er, så kommer vi fram till en lösning. Improakuten är även bekväma med att göra teatersportsturneringar eller improviserade Schlagerfestivaler om så önskas. Låt Improakuten ta temperaturen på er publik!

Utveckling

Improakuten erbjuder skräddarsydda lösningar i Teambuilding, Kroppsspråk och Ledarskap.

Att använda improvisation som verktyg är en mycket effektiv metod att hjälpa människor att medvetandegöra sina hämningar och begränsningar. Men också att accentuera sina styrkor och förmågor! Improvisationsträning ger oss möjlighet att töja på begrepp som svårt och omöjligt.

Improakuten arbetar med mycket aktivt deltagande. På så sätt skapar vi möjligheter tillsammans.

Workshops

Improakuten ger er en rad nyttiga och roliga kurser. Alla med utgångspunkt ur teatertekniskt arbete där ni själva får ta i taktpinnen. Under ledning av våra ledare använder ni er av improvisationstekniker och vi utforskar tillsammans hur kul och lätt vi kan röra oss från det genomtänkta, förberedda och ansvarsfulla. Berättandet sker tillsammans, ingen behöver känna sig utanför. Vi tar bort begreppet prestation, slutar vara duktiga för en stund och tillåter oss att återupptäcka det spontana och lekfulla. Vi dekonstruerar begreppen ”kan inte”/ ”vågar inte” och tillåter oss uppleva det positiva med agerande i stunden. Övningarna anpassas helt efter den nivå ni befinner er på, oavsett om ni har scenvana eller tycker teater och improvisation är det läskigaste som finns.

Improakutens hemsida hittar ni här.

För bokning och information kontakta:

Anna Enochsson

0735-307023

anna.kulturpunkten@gmail.com