Soundåkrafestivalen

Köp dina biljetter HÄR!

soundåkrafestivalen2016.jpg

Det är med en enorm stolthet som vi presenterar den mest namnkunniga artisten i Soundåkrafestivalens historia:

DAN HYLANDER & ORKESTER!

Utan att Dan har en aning om det, spelar han en stor roll i att Soundåkraarrangörerna träffades, en februarikväll 2008. Nu gästar han alltså vår festival, och som om inte det var nog har han med sig sitt fullband – Orkester.

Dan Hylander är bl.a. känd för hits som ”Svart Kaffe”, ”Skuggor i skymningen” och ”Farväl till Katalonien”. På 70-talet bildade han rockbandet Raj Montana Band, han har fått Rockbjörnen två gånger, och är van låtskrivare åt bl.a. Tomas Ledin, Sven-Ingvars, Kal P Dal, Totta Näslund och Björn Skifs. 2011 släppte Dan ”Den försenade mannen” som var hans första skiva i eget namn på 17 år, men nu är han äntligen på gång med ett nytt album, som består av nytolkningar av välvalda Danskrivna pärlor från hela hans karriär.

När han gästar Soundåkrafestivalen 2016 på Johannamuséet markerar han även vårt skutt till att genomföra en ännu slagkraftigare festival, men såklart med samma mysiga hemma-hos-känsla som tidigare år.

Varmt välkomna den 13:e augusti och håll utkik på facebook.com/soundakrafestivalen för fler bandsläpp och praktisk info!

Läs mer om övriga artister på Soundåkrfestivalen HÄR!

BILJETTER ONLINE HITTAR NI HÄR

Biljetter kan också köpas av oss personligen, ring då till Marcus på 0701-102505

Biljetter säljs även på Johannamuséet.

Anna & Marcus

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply